Châteauneuf-du-Pape afbeelding

RhôneFrankrijk
Halos de Jupiter

(vanaf 6 stuks in the mix: 60,55)

Wonderlijk intense kleur. Donkere neus van braambessen, zwarte kersen en andere bosvruchten. In de mond krijgen we een geweldige smaakexplosie die hetzelfde weelderige fruit etaleert met hints van kreupelhout, zwarte olijven, zachte kruiden, witte peper, violet, tabak, zoethout en leder. En zoals het een goede explosie betaamt krijgen we een uitdijing die nog wel even verder reikt en uitzonderlijk lang aanhoudt. Genieten kan nu al volop maar geduld wordt ongetwijfeld beloond.

Brut Suprême Magnum afbeelding

ChampagneFrankrijk
Champagne Charles Simon

(vanaf 6 stuks in the mix: 53,53)

In het glas helder met lichte schakeringen en bleke, zilverachtige nuances. Onder de romige en levendige schuimkraag fijne bubbels. Fijn en delicaat. Geuren van witte vruchten zoals appel, peer en perzik, maar ook van hazelnoot en amandel. Mooi omlijst door aroma’s van boter en geroosterde brioche. In de mond is de aanzet rond, afgewisseld met fijne belletjes. Smaken van gedroogde vruchten en noten vergezeld door aroma’s van grapefruit in de finish. Een minerale wijn, soepel en verfrissend.

Châteauneuf-du-Pape afbeelding

RhôneFrankrijk
Domaine de la Côte de l'Ange

(vanaf 6 stuks in the mix: 67,07)

Diepe en donkere kleur, met reflecties die zich ontvouwen. In de neus aroma's van toast, zwarte bessenjam en bosbessenyoghurt, braam. Toetsen van wild, zwarte peper en specerijen. In de mond fris en krachtig, vol en heerlijk zacht met een lange afdronk op toetsen van kruidig zwart fruit.

Bernard Magrez wooden case 6 afbeelding

BordeauxFrankrijk

(vanaf 6 stuks in the mix: 61,98)

Top PESSAC - LEOGNAN

Cognac Grande Champagne afbeelding

Cognac 45°Frankrijk
Cognac Michel Forgeron

(vanaf 6 stuks in the mix: 91,26)

Pure emotie om met gesloten ogen te proeven

MAGNUM - Millésime Grand Cru afbeelding

ChampagneFrankrijk
Champagne Michel Genet

(vanaf 6 stuks in the mix: 77,95)

Goudgele kleur met bronzen reflecties. Complexe neus met noties van verse noten, gebak en gekonfijt fruit gevolgd door een vleugje tabak en eucalyptus. Rijk aromatisch karakter dat een breed smaakspectrum bespeelt. In de mond komen meer belegen tonen als honing en veldbloemen naar boven. In de afdronk mooi evenwicht tussen rijpere tonen en een frisse, strakke structuur. Deze 'Vin Gourmand' is een prachtig alternatief bij eten voor de klassieke, 'stille', witte wijn.

Côte Rôtie afbeelding

RhôneFrankrijk
Christophe Semaska

(vanaf 6 stuks in the mix: 246,13)

Dit is de ultieme expressie van Syrah in de Côte Rôtie. Een neus die een ongekende complexiteit etaleert. Vol en overweldigend. Een rijk samenspel van smaken en indrukken verpakt in een heerlijk gestructureerd glas wijn. Jong een openbaring maar mits enig geduld kan deze wijn nog jaren evolueren en verbeteren om u ten gepaste tijde een oenologisch hoogtepunt te bezorgen.

Côte Rôtie afbeelding

RhôneFrankrijk
Christophe Semaska

(vanaf 6 stuks in the mix: 93,94)

De 10% Viognier en de grotendeelse rijping op nieuwe eiken vaten geven een extra dimensie aan het donkere karakter van de Syrah. Vanille komt weelderig uit het glas en het bloemige karakter wordt nog versterkt. Complexe aroma's van peper, kruiden, violet, cassis en diep geroosterde toetsen werken heerlijk evenwichtig op ons smaakpalet. Dit is het summum van syrah. Een wijn die vraagt om uitzonderlijke gelegenheden. Een wijn die de tijd aan zijn zijde heeft en met wat geduld aan complexiteit zal winnen en een uitzonderlijk niveau zal bereiken!

Clos de Vougeot Grand Cru afbeelding

BourgogneFrankrijk
Seguin Manuel

(vanaf 6 stuks in the mix: 177,43)

Batard Montrachet Grand Cru afbeelding

BourgogneFrankrijk
Seguin Manuel

(vanaf 6 stuks in the mix: 312,71)

Bleek gouden kleur. In de neus aroma's van fruit met wit vruchtvlees, kamperfoelie en acacia. Toetsen van hout en vanille. In de mond opmerkelijk in balans. Vrij unieke persistentie.

Cognac Grande Champagne afbeelding

CognacFrankrijk
Cognac Michel Forgeron

(vanaf 6 stuks in the mix: 222,40)

Een uitzonderlijke cognac